Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

De Jura Impressa GIGA 5 volautomatische koffiemachine, topmodel GIGA 5

Jura Impressa GIGA 5 koffiemachine

Jura Giga 5 koffiemachine, topmodel van Jura (2012)

De Jura Impressa GIGA 5 koffiemachine

De Jura Impressa GIGA 5 is het nieuwste model van Jura (2012). Voor de koffieliefhebber die van gemak gemak houdt, is de Jura Impressa GIGA 5 het neusje van de zalm.

Niet alleen thuis maar ook het kleinere kantoor zal de Jura GIGA 5 niet misstaan. De GIGA 5 is zeker een semi professionele koffiemachine.

 

Jura Impressa GIGA 5: pluspunten

Het belangrijkste pluspunt van de Jura GIGA 5 volautomatische koffiemachine ten opzichte van andere Jura koffiemachines is wel dat alles dubbel is uitgevoerd:
De GiGA 5 volautomaat heeft twee malers, twee pompen, twee zetgroepen (doorloopsystemen). U kunt dus koffie zetten op dubbele snelheid en als uw gezelschap uit meer personen bestaat is dat erg handig.

Beide koffiemalers werken met keramische schijven en zijn stiller dan de andere Jura koffiemachines.

De Jura GIGA 5 koffiemachine zet espresso koffie, cappuccino, cafe latte of koffie macchiato en kan gelijktijdig melk en koffie toevoegen. Telkenmale kunt u kiezen tussen één kop of twee koppen ook bij macchiato of cappuccino of cafe latte en die worden dan ook tegelijkertijd gezet in dezelfde tijd als een kop.

De GIGA 5 kent uitgebreide instelmogelijkheden, waaronder 5 koffiesterktes, 5 niveaus van bemalingsgraad en 3 bereidingstemperaturen. Ondanks de vele instelmogelijkheden van de Jura GIGA 5 koffimachine is de bediening betrekkelijk eenvoudig met heldere ondersteunig van draaiknop en display.

De Impressa Jura 5 komt niet voor niets

Ja de Jura GIGA 5 is een mooie koffiemachine, maar niet voor niets. De richtprijs van de Jura GIGA 5 koffiemachine is dan ook € 3.950,-

 

Jura GIGA 5 volautomatische koffiemachine, topmodel 2012