Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

DeLonghi espresso-machines

DeLonghi espresso-apparaten

DeLonghi wint aan populariteit. DeLonghi heeft een uitgebreid assortiment aan espresso-apparaten in een uitgebreide prijsrange. Ook maakt de DeLonghi espressomachines die gebruik kunnen maken van de Nespresso capsules, volautomatische espesso-apparaten en ook hadbediende espressomachines. Een brede range dus en dat heeft niet zo onze voorkeur.

De meest volledige volautomatische espressomachine is de DeLonghi ESAM 6620:

De DeLonghi ESAM6620 is een volautomatische espressomachine waarmee u ook een Latte Machiato of Caffè Latte met één druk op de knop kunt maken. Instelbaar zijn temperatuur, maalgraad en hoeveelheid water. De DeLongi ESAM 6620 espressomachine is compleet
DeLonghi ESAM6620 volautomatische espressomachine

De DeLonghi ESAM 6620 espressomachine kan met één druk op de knop ook een latte machiato of caffe latte maken, heeft uiteraard een stoomfunctie en heetwater functie.

De watertemperatuur, waterhoeveelheid en bemalingsgraad kunt u zelf instellen (en vastleggen in het geheugen). Zo kunt u de smaak van de koffie aanpassen naar uw voorkeur. U  betaalt voor deze machine ongeveer € 1.400 (najaar 2009), een heel bedrag. Voor diezelfde prijs heeft u ook een Jura Impressa S9, met een langere historie.

 

DeLonghi espressomachines