Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

koffie workshops - koffieproeverij - koffie events & aktiviteiten - koffie feest

Workshops koffie - koffie proeverijen - koffie events & aktiviteiten

Koffie workshops, koffieproeverijen en andere koffie aktiviteiten

Regelmatig en op verzoek organiseren wij ware koffie workshops, koffieproeverijen, of andere koffie evenementen en aktiviteiten. Kortom echte koffiefeestjes! 

De koffieproeverij
Bij een koffieproeverij leert u koffie proeven, koffie beoordelen en koffie te karakteriseren. Ook de verschillende koffie zetwijzen komen aan bod. Wat is de invloed hiervan op de koffiesmaak en het koffiearoma. Zo maakt u ook een klein reisje door de koffie geschiedenis en over de wereld.
Wij organiseren koffieproeverijen als aktiviteiten voor groepen vanaf 15 personen op bijzondere locaties geheel in ambiance of bij u op locatie.  

De workshop koffie maken
Leer een heerlijke espresso of cappuccino te maken. Wat bepaald de smaak van koffie en probeer uit. Natuurlijk onder andere ook met een heuse espressomachine en enig handwerk. Natuurlijk onder begeleiding van een echte barista die u de beginselen van het vak bij kan brengen. Leer de beginselen van koffie maken van een echte barista! Ook zakelijk een zeer gewaardeerde activiteit met klanten of personeel.
Wij organiseren deze koffie workshops of koffie workshops als aktiviteiten voor groepen vanaf 15 personen op bijzondere locaties geheel in ambiance of bij u op locatie. 

Koffie-events, koffie schenken

Heeft u een feest of wilt u voor uw gasten iets bijzonders doen op de zaak of privé? Heeft u (zakelijke) groepstrainingen en workshops en wilt u dat wat opluchten? Naast het maken en schenken van een heerlijke koffie, espresso of cappuccino in leuke sfeer met echte barista's maken wij er een fijn koffiefeest van. KoffiemetPassie komt naar u toe! Heeft u een bijzondere lokatie op het oog? Dat kan ook.

Laat u feestelijk verrassen met koffie!

bedrijfsfeest en lekkere koffie?

Wilt u de beste en meest verse koffie serveren op uw feest door echte barista's? Het wordt zeker gewaardeerd!
Wij verzorgen dit voor gezelschappen vanaf 75 personen. Heeft u een bijzondere gelegenheid op uw bedrijf of kantoor? Wij verzorgen graag de koffie en komen naar u toe.

Wij kennen geen standaard koffie-arrangementen en werken volledig op maatwerk. Afhankelijk van de specifieke wens, lokatie en tijd gaan wij in ons netwerk op zoek of wij u van dienst kunnen zijn om er een feestje van te maken.

De belangrijkste standaard die wij hebben is u de beste en lekkerste koffie te bieden en u thuis te maken in de wereld van koffie in een passende omgeving. Wij hebben passie voor koffie en maken koffie met passie. Dat proeft u zeker!

Meer info? Geef gerust uw wens en/of verzoek op. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

Verzoek koffie event

Mail ons hier

KoffiemetPassie

Verzoek koffie event

Mail ons hier

Workshop koffie maken gepassioneerd als een echte Barista
De smaken van koffie proeven en beoordelen. Workshop koffieproeverij