Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

koffie op het werk

Koffie en koffieautomaten op het werk

Koffiemachines en koffieautomaten voor op kantoor en bedrijf. Koffieautomaten voor de zakelijke markt.
koffiemachine op kantoor

Bent u op zoek naar koffieautomaten of koffiemachines voor koffie op het werk  of zaak of zoekt u een (nieuwe) koffieleverancier op het werk?

In dat geval is het goed het verschillend aanbod van leveranciers van koffieautomaten & koffie en hun offertes en voorstellen te bekijken. Afhankelijk van het koffiegebruik kan het aanbod nogal uiteen lopen. 

  • Er zijn veel verschillende soorten koffieautomaten afhankelijk van uw voorkeur welke koffiesoorten u wilt schenken op het werk.
  • Ook het aantal personen dat gebruikt maakt van een koffieautomaat bepaalt welk apparaat bij u het best in uw werkomgeving past.

Los van het soort koffieautomaat is ook van belang het totale contract te bekijken. Er zijn koffieautomaten leveranciers die ook de koffie leveren en koffie leveranciers die ook de koffieautomaat op het werk ter beschikking stellen; vaak onder het mom van 'gratis' in bruikleen.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de afweging aanbod, service en gevolgen van variabele afname in relatie tot de totaal prijs en de wijze waarop afgerekend wordt.

De contracten bieden verschillende vormen van flexibiliteit (of juist niet). De afweging is aan u.

Wij laten u echter niet met lege handen staan en bieden u de mogelijkheid dat u in één keer 5 offertes ontvangt van verschillende koffieleveranciers / koffieautomaten leveranciers om een goede keuze te maken voor een koffieapparaat of koffiemachine op het werk. Ook op het werk verdienen mensen een lekkere koffie.


Koffie op werk