Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

koffiebrander van Gene Cafe - Gene Cafe koffiebrander - GeneCafe

Koffiebrander van Gene Cafe

Gene Café koffiebrander voor thuis en particulier. Heerlijk vers gebrande koffie!
Gene Café koffiebrander

 

De Gene Café koffiebrander is speciaal gemaakt om zelf thuis koffie te branden. Met de koffiebrander van Gene Cafe kunt u relatief kleine hoeveelheden koffie branden (tot een maximum van 250-300 gr per keer) en de koffiebrander geeft goede resultaten. 

De koffiebrander heeft een 2-knops bediening waarbij het mogelijk is gedurende het proces temperatuur en tijd aan te passen. Het reservoir is van glas, de voortgang van het brandingsproces kunt u zo uitstekend in de gaten houden. Temperatuur en tijd worden constant getoond. Neemt u de grotere vliesjesvanger er gelijk maar bij (dit zou geen optie moeten zijn maar standaard). Het brandproces duurt zo'n 20 minuten. De koffie is op zijn best na 2, 3 dagen na branden.

Minpuntje is de wat bewerkelijke reiniging van het binnenwerk dat zo om de 10x dient te gebeuren. Hiervoor zult u een 9-tal schroefjes moeten verwijderen.

Het is werkelijk een genot om zelf je koffie te branden en dat kan met deze Gene Café uitstekend. Een alternatief is de volautomatische koffiebrander van Behmor

Veel koffie plezier toegewenst!