Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

de beste espressopads - de beste ESE servings - de beste espresso pets

Lekkere koffiepads &

de beste espressopads (ESE)

Er is een groot aanbod aan (individueel) verpakte espressopads en koffiepads (ESE espresso servings) om snel, gemakkelijk een goede en lekkere espresso te maken. Natuurlijk is lekker, zeker 'de lekkerste' espressokoffie, een kwestie van smaak en voorkeur. Uit het grote aanbod van ESE espressopads of koffiepads hebben wij een selectie die wij u met plezier onder de aandacht willen brengen en kunnen aanbevelen.

 • espressopads en koffiepads van Jolly Caffè
  De ESE van Jolly Caffè worden door diverse Italiaanse en andere internationale koffie vakbladen bestempeld als een van de beste espressopads.
  De Jolly Caffè espresso servings kenmerken zich door een zachte chocolade-achtige smaak die lang aanhoudt. Voor haar pads gebruikt Jolly een melange van Arabica koffiebonen die met de hand geplukt worden.
  Deze verschillende soorten espresso koffiebonen worden eerst individueel per soort gebrand, en hierna pas gemelangeerd. Dit resulteert tot een Espresso koffiepad van hoge kwaliteit voor die een lekkere en zachte espresso aflevert.
  Meer over de espresso pads van Jolly caffè

 • Caffè New York espressopads. De espresso in deze ESE Espressopads is samengesteld uit de beste Arabica koffiebonen. De Caffè New York koffiepad levert een espresso die mooi in balans is met een zachte smaak.

 • Compagnia dell'Arabica Jamaica Blue Mountain espressopads
  Deze Arabica koffiebonen uit de Bue Mountains van Jamaica behoren tot 's werelds beste koffiebonen. Deze espresso pads staan garant voor een goede en lekkere aroma en een uitgebalanceerde zuurgraad. De Compagnia espresso pad levert een perfecte espresso, overigens tegen een stevige prijs: boven de euro per pad.

Lekkere espressopads