Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Rancilio SILVIA koffie machine - Rancilio SILVIA espresso machine

Rancilio SILVIA espresso-apparaat

De Rancilio SILVIA espresso machine gaat alweer wat jaren mee. Recentelijk is de SILVIA 2009 uitgekomen, met ten opzichte van de voorgaande Rancilio slechts beperkte wijzigingen. Een prima espresso apparaat voor een lekkere espresso.
Rancilio SILVIA espresso apparaat

De Rancilio SILVIA espresso-machine draait alweer enige jaren mee. Aan goede apparaten hoef je weinig te wijzigen. Inmiddels is de Rancilio SILVIA V3 uit (2010) uitgekomen met beperkte wijzigingen.

Het Rancilio SILVIA espresso-apparaat staat voor kwaliteit en degelijkheid voor een aantrekkelijke prijs.

Deze machine is uitgevoerd met een bronzen boiler en binnenwerk. Bovendien voorzien van een krachtige pomp. De SILVIA is geschikt voor losse espresso koffie of ESE servings. De adapter wordt meegeleverd.

Het model SILVIA 2010 is uitgerust met de stoomknop en filterdrager uit de professionele Rancilio serie. Het stoompijpje is vernieuwd en voorzien van 3 gaten.

Het espresso apparaat is voorzien van kopjesverwarmer en overdrukventiel. Jammer dat een PID op het model van 2010 nog ontbreekt. Bij veel espressomachines die vandaag op de markt komen is een PID-regeling inmiddels opgenomen.

De Rancilio SILVIA is aantrekkelijk geprijsd in vergelijk met de kwaliteit die geleverd wordt. Niet voor niets een goedlopende espressomachine met een lange historie.

Rancilio

SILVIA