Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

La Pavoni Domus Bar espressomachine - met ingebouwde koffiemaler een compleet espressoapparaat.

La Pavoni Domus Bar

De espressomachine La Pavoni Domus Bar is met de ingebouwde koffiemaler een complete espressomachine van hoge kwaliteit. De La Pavoni Domus Bar staat garant voor een lekkere espresso of cappuccino.
La Pavoni Domus Bar

De Domus Bar espressomachine van La Pavoni is een complete espressomachine met ingebouwde koffiebonen maler. De Domus Bar espressomachine is opgebouwd uit degelijke materialen en bevat een watercontainer van 3,5 liter. Indien u geen aparte koffiemaler heeft is de La Pavoni Domus Bar een goed alternatief als volledige espressomachine. 

Deze Pavoni espressomachine bevat een kopjesverwarmer. De boiler is van brons en heeft een grote capaciteit en staat garant voor een constante watertemperatuur. Met gemak zet u zo'n 10 kopjes espresso met de Domus Bar.

De espressomachine beschikt over een goede pomp en als de boiler eenmaal op temperatuur is heeft u binnen enkele seconden prachtig vol melkschuim.

De Domus Bar heeft een waterindicator en een drukmeter en is voorzien van rvs tuimelschakelaars.

De La Pavoni Domus Bar is een mooie espressomachine en staat voor kwaliteit. U kunt hiermee zeker langdurig genieten van een heerlijke espressokoffie of cappuccino!

La Pavoni

Domus Bar