Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

La Pavoni Domus Bar Dosata: een complete espressomachine met maler en doseergeheugen. Gemak en kwaliteit!

La Pavoni Domus Bar Dosata

De espressomachine La Pavoni Domus Bar Dosata is met de ingebouwde koffiemaler een complete espressomachine van hoge kwaliteit. De La Pavoni Domus Bar Dosata staat garant voor een lekkere espresso-koffie of cappuccino.
La Pavoni Domus Bar Dosata

De Domus Bar Dosata espressomachine van La Pavoni is een complete espressomachine met ingebouwde koffiebonen maler en doseergeheugen voor de hoeveelheid espresso. De Domus Bar Dosata espressomachine is opgebouwd uit degelijke materialen en bevat een watercontainer van 3,5 liter. Indien u geen aparte koffiemaler heeft is de La Pavoni Domus Bar Dosata van La Pavoni een goed alternatief als volledige espressomachine. 

Deze Pavoni espressomachine bevat een kopjesverwarmer. De boiler is van brons en heeft een grote capaciteit en staat garant voor een constante watertemperatuur. Met gemak zet u zo'n 10 kopjes espresso met de Domus Bar Dosata.

De espressomachine beschikt over een goede pomp en als de boiler eenmaal op temperatuur is heeft u binnen enkele seconden prachtig vol melkschuim.

De Domus Bar Dosata heeft verder een waterindicator en een drukmeter en beschikt over een pre-infusie systeem voor een betere aroma- en smaak extractie.

De La Pavoni Domus Bar Dosata is een mooie en complete espressomachine en staat voor kwaliteit. U kunt hiermee zeker langdurig genieten van een heerlijke espressokoffie of cappuccino!

La Pavoni

Domus Bar

Dosata