Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Izzo espressomachines - Izzo espresso apparaten

Izzo espressomachines

Izzo espressomachine: Alex Duetto II

Gruppo Izzo maakt sinds 1995 professionele espressomachines voor de proffesionele markt maar ook voor de thuismarkt.

Kenmerk van een Izzo espressomachine dat zij voor zowel de binnenkant als de buitenkant kiest voor hoge kwaliteitsmaterialen en componenten.

Voor zover u hier behoefte aan heeft: in de binnenkant van een Izzo espressoapparaat treft u geen rommelig geheel met goedkope componenten. Nee alles is netjes en overzichtelijk geordend, goed bevestigd en prima bereikbaar.
Er is niet bespaard op een paar dubbeltjes bij deze espressoapparaten. Mischien niet altijd even belangrijk, maar wel een geruststellende gedachte.

Izzo levert binnen het segment volledige espressomachines, met aandacht voor een zo goed mogelijk espresso-resultaat. Standaard zijn de Izzo machines voorzien van een messing verchroomde E61 broeikop, daar is dus al weinig discussie over. De machines zijn voorzien van professionele kranen en knoppen en koperen leidingen.

Afgezien van de espressomachines voor ESE servings levert Izzo 3 modellen espressomachines voor de thuismarkt, de Izzo Vivo II, Izzo Alex II, Izzo Alex Duetto II

De Izzo Alex Duetto II machine is zeer compleet, en hoewel net wat hoger geprijsd dan andere espressomachines die wij behandelen, toch een zeer goede en misschien wel de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer over: