Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Expobar Brewtus III espresso machine

Expobar Brewtus III

De Expobar Brewtus III is espressomachine van absolute top. Een topmodel espressomachine van Expobar. Dubbele koperen boilers en PID-regeling voor een optimale watertemperatuur en dito espresso-koffie.
Expobar Brewtus III - topmodel

De Expo Brewtus III behoort tot de top van de espressomachines. Met dit espresso-apparaat maakt u de beste espresso.

De Brewtus III is uitgevoerd met een dubbel boilersysteem, uiteraard van koper, elk van 1,8 liter. Met de PID regeling kunt u de temperatuur goed instellen en o.a. door voorverwarming van het water wordt een uitstekende constante temperatuur bereikt. Ook na vele kopjes espresso. De Expo Brewtus III is uitgevoerd met de professionele E61 sproeikop (messing verchroomd) en is van hoge kwaliteit. Het binnenwerk is voorzien van koperen leidingen.

Met de Expo Brewtus III heeft u ook de bechikking over direct kokend water voor bijvoorbeeld thee. De leklade van de Brewtus III is fors en bovenop de machine is royaal ruimte voor de espresso-kopjes, uiteraard verwarmd.

Met de Brewtus III heeft Expobar weinig concessies gedaan. De Brewtus III is een echte aanrader voor espresso-fanaten die net iets meer willen betalen, maar niet voor de hoofdprijs gaan.

Expobar

Brewtus III