Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Expobar espressomachines

Expobar espressomachines

Expobar espressomachines behoren tot de beste espresso apparaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Een Expobar espresso apparaat is een espresso machine van formaat.
Expobar espressomachine

Het nog jonge merk Expobar levert mischien wel de beste prijs/kwaliteit-verhouding espressomachines die er vandaag de dag voor consumenten en thuis barista te krijgen zijn.

Expobar espresso apparaten staan bekend om haar zorgvuldig en uitgevoerde warm-water management. De Expobar Brewtus was meteen een goede binnenkomer met een 2-boiler (koperen) systeem en voorverhitting van water. Recentelijk is de Expobar Brewtus IV espressomachine op de markt gekomen.

Een Expobar espresso apparaat staat voor degelijkheid, kwaliteit en performance. De Expobar espresso machines staan niet direct bekend om hun sierlijke vormgeving, er kan ook nog wel eens een knopje of een schroefje een beetje verkeerd zitten. Dit staat los van de kwaliteit waarop Expobar geen consessies doet. Expobar espressomachines zijn een en al kwaliteit. U kunt met een Expobar espresso machine zeer goede espresso-koffie en cappuccino's maken.

Inmiddels heeft de Expobar Brewtus IV met een PID-sturing voor een nog betere temperatuur-management het daglicht gezien. De Expobar is uitgevoerd met het E61 broeikop, de standaard ook in professionele omgeving.

De Expobar Brewtus IV: een echte aanrader voor wie weinig concessies wil doen, maar ook niet de hoofdprijs wil betalen.

Expobar