Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Espressomachine van Bezzera - Bezzera Strega - handhevel expressomachine

Bezzera Strega handhevel espressomachine

De Bezzera Strega espressomachine is een handhevel bediende espressomachine. Het nieuwste model espressomachine van Bezzera.
Bezzera Stega espressomachine

De Bezzera Strega handhevel espressomachine is de nieuwste espressomachine van Bezzera. Hiermee zet u koffie zonder pompdruk met met de veerkracht van de handhevel (lever). Met de handhevel bereikt u een perfect drukverloop waarbij de druk op de koffie langzaam wordt opgebouwd. De Strega handhevel espressomachine is van degelijke en professionele kwaliteit. Voorzien van pre-infusie zodat de koffie goed kan voorwellen. De Bezzera Strega is uitgevoerd met o.a. een professionele zetgroep, een boiler van 2 liter met warmtewisselaar, een stoompijp voor de melkschuim, een extra kokend watertap (push & go) en  nanometer voor optimale controle (druk op koffieboiler). Stoompijp en watertap zijn vrij beweegbaar. De pomp wordt dus niet gebruikt voor het koffiezetten.

Verder heeft de Bezzera Mitica een ruim water reservoir van 4 liter en de mogelijkheid voor aansluiting op een vastwater kraan (een apart model).

Met deze espressomachine kunt u een topkwaliteit espresso zetten. En voor de prijs van € 1.450 haalt u een bijzondere espressomachine in huis, bovendien prachtig ontworpen.

De Bezzera Strega handhevel espressomachine: een aanwinst op het assortiment van de Bezzera espressomachines.