Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Espressomachine van Bezzera - Bezzera Giulia

Bezzera Giulia espressomachine

Espressomachine van Bezzera. De Giulia is een van de topmodellen van Bezzera. Voor een heerlijke espresso!
Bezzera Giulia

De Bezzera Giulia is een van de topmodellen van de Bezzera espressomachines en doet het hartje van de koffieliefhebber begeren. De Giulia is natuurlijk uitgevoerd met een E61 koffie zetgroep, een boiler van 2 liter met warmtewisselaar, een stoompijp voor de melkschuim en een extra kokend watertap. Stoompijp en watertap zijn vrij beweegbaar.

Meten is weten: de Bezzera Giulia is uitgerust met twee nanometers, één voor de pompdruk en één voor de pompdruk. Tel daar nog eens een ruim water reservoir van 4 liter bij op en de mogelijkheid voor aansluiting op een vastwater kraan en u heeft een volledig uitgeruste espressomachine.  

Met de Giulia kunt u voor de dag komen. Het is een espressomachine van absolute topkwaliteit en bovendien fraai afgewerkt. Niet alleen voor een espresso van absolute topkwaliteit maar ook mooi om te zien.

U kunt bij de Giulia ook ESE koffie servings gebruiken (optie). De prijs van de Bezzera Giulia is ca. € 1.200 en hiermee haalt u zeker  een goede espressomachine in huis.