Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

Nespresso: espresso koffie uit de Nespresso espresso koffie machine

Nespresso - espresso koffie uit de Nespresso koffie machines

Nespresso - Nespresso koffie. Met een Nespresso koffiemachine en dnespresso koffie capsules maakt u gemakkelijk een heerlijke espresso koffie. Gemakkellijk en snel een lekkere espresso met de Nespresso
Nespresso koffie apparaat & capsules

Nespresso koffie machines: Nespresso is de laatste jaren flink gegroeid, met haar koffie machines en koffiecapsules. Nespresso levert compacte en duidelijk herkenbare espresso apparaten en een groot assortiment koffiecapsules (onder eigen beheer). Espresso koffie uit de Nespresso haalt een hoog niveau, niet in de laatste plaats wegens de uitstekende koffiecapsules met goede versie kwaliteitskoffie.

Espresso koffie maken met Nespresso

Het gebuik van de Nespresso machine is eenvoudig en geschied met een paar knopjes. Na een korte opwarming kies je de gewenste Nespresso koffiecapsule en die plaats je in het apparaat (de oude capsule valt vanzelf in het afvalbakje). Met één druk op de knop maakt u dan een Nespresso espresso koffie.

Nespresso koffie capsules

Nespresso heeft haar eigen koffiecapsules. Inmiddels zijn er zo'n 16 koffiesoorten en smaken te verkrijgen. De koffiecapsules van Nespresso zijn van hoge kwaliteit.
De koffiecapsules van Nespresso zijn duurder dan alternatieve koffie- of espressopads.

Nespresso is niet voor de barista's onder ons, maar het kan verder niet ontkend worden dat de koffiekwaliteit boven vele andere koffiemachines uitsteekt.

Geniet van uw Nespresso espresso koffie!