Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

koffie op kantoor - kantoorkoffie

Koffie op kantoor

volautomatische koffiemachine voor op kantoor, bedrijf of op de werkvloer. Voor kleinere bedrijven zijn er veel goede espressomachines (met ESE / cups) ter beschikking.
koffiemachine op kantoor

De kwaliteit van de koffie op het werk en kantoor is de laatste 10 jaar gelukkig aanmerkelijk gestegen!

Veel koffieautomaten werken inmiddels met vers gemalen koffie of met individuele servings.

Er is een groot aanbod van koffieautomaten, zowel voor grootbedrijf als MKB of de kleinere organisatie. Voor elke bedrijfs-situatie zijn passende automaten te vinden.

 

Voor het groter kantoor en werkomgeving zijn dit meestal volautomatische koffiemachines (en theemachines), die u in bruikleen met een termijncontract 'gratis' ter beschikking worden gesteld.
De koffieautomaten leverancier draagt zorg voor het onderhoud, aanvullingen en koffielevering. De volautomatische koffiemachines bieden verschillende koffies en bereidingswijzen aan.

Natuurlijk is een cappuccino op het werk niet hetzelfde als een versgezette espresso met vers opgestoomde melk met de hand, de kwaliteit is echter aanmerkelijk verbeterd.

Voor MKB, winkel of kleinere werkvloer/ werkomgeving kunt u denken aan kleinere (half) automatische koffiemachines of espresso-apparaten die gehuurd kunnen worden of die u zelf kunt aanschaffen. De koffiegebruiker kunt u zo een aantal smaken en melanges ter beschikking stellen (cups, ESE-servings).

Als u deze koffie machines koopt, zorg dan wel dat deze regelmatig schoongemaakt worden.

meer bedrijfskoffie - koffie op de zaak

Koffie op

kantoor