Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

koffie met de Bialetti Mukka Express - Bialetti koffie apparaten - Mukka express

Bialetti Mukka Express cappuccino of latte

Cappuccino - Koffie verkeerd

Bialetti Mukka Express: een bijzonder koffiepotje waarbij u de koffie en de melk - voor een cappuccino of koffie verkeerd of latte - in hetzelfde koffiepotje bereid. Koffiepotje met warme melkbereiding
Bialetti Mukka Express - koffiepotje met melkbereiding

De Mukka Express Cappuccino maker

Een bijzonder koffiepotje is de Bialetti Mukka Express. Met dit koffiepotje bereidt u de koffie en melk voor een cappuccino of koffie verkeerd tegelijkertijd.

Het principe is gebaseerd op het koffiepotje, maar er is ook een soort stoompijpje /ventiel ingebouwd. U kunt kiezen voor een cappuccino of een koffie verkeerd.

Op het vuur zetten en de rest gebeurt vanzelf.

Cappuccino of koffie verkeerd van de Bialetti Mukka Express cappuccino maker

Het schuimkraagje van de cappuccino is niet meer dan redelijk, zeker niet zo goed als u hem met de hand zou maken, maar beter dan wij verwacht hadden. Het is eigenlijk lastig te vergelijken met een handgemaakte cappuccino, maar de koffie op zichzelf smaakt prima.

Schoonmaken Mukka Express Cappuccino maker

Tja hier ligt het probleem, met name de aangekoekte melkresten zijn lastig te verwijderen. Om deze reden gebruiken wij de Mukka Express Cappuccino maker niet meer.

Varianten van het koffie- cappuccino potje Bialetti Muka express. Koffiepotje om ook cappuccino of een koffie latte (koffie verkeerd) te bereiden.
Serie Bialetti Muka Express