Koffie met Passie en Passie voor Koffie. Tijd voor koffie en Koffietijd. Dat is KoffiemetPassie!

 

bedrijfskoffie - koffie op bedrijf - koffie op de zaak

Koffie op bedrijf of zaak

Koffiemachines en koffieautomaten voor op kantoor en bedrijf. Koffieautomaten voor de zakelijke markt.
koffiemachine op kantoor

Bent u op zoek naar koffieautomaten of koffiemachines voor koffie op uw bedrijf of zaak of zoekt u een (nieuwe) koffieleverancier?

In dat geval is het goed het verschillend aanbod van leveranciers van koffieautomaten & koffie en hun offertes en voorstellen te bekijken. Afhankelijk van het koffiegebruik kan het aanbod nogal uiteen lopen. 

  • Er zijn veel verschillende soorten koffieautomaten afhankelijk van uw voorkeur welke koffiesoorten u wilt schenken.
  • Ook het aantal personen dat gebruikt maakt van een koffieautomaat bepaalt welk apparaat bij u het best in uw situatie past.

Los van het soort koffieautomaat is ook van belang het totale contract te bekijken. Er zijn koffieautomaten leveranciers die ook de koffie leveren en koffie leveranciers die ook de koffieautomaat ter beschikking stellen; vaak onder het mom van 'gratis' in bruikleen.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de afweging aanbod, service en gevolgen van variabele afname in relatie tot de totaal prijs en de wijze waarop afgerekend wordt.

De contracten bieden verschillende vormen van flexibiliteit (of juist niet). De afweging is aan u.

Wij laten u echter niet met lege handen staan en bieden u de mogelijkheid dat u in één keer 5 offertes ontvangt van verschillende koffieleveranciers / koffieautomaten leveranciers.


Bedrijfskoffie